Les mer

Nedoverpil ikon knapp

Massasje

En massasje er ikke bare beroligende og deilig - det er også helsefremmende. Massasje kan gi generell økning i fysisk og psykisk velvære, og avspenner sinnet så vel som kroppen.

Sosial nedetid

Ingen

Smerte

Ingen

Resultat

Kontraindikasjoner

Aktiv hudinfeksjon

,

Hjelper mot

Klokkeikon

Tilbake til arbeid

Ingen

Ikon med hender som holder et hjerte

Smerte

Ingen

Ikon

Resultat

Varseltrekant ikon

Kontraindikasjoner

Aktiv hudinfeksjon

,

Check ikon

Hjelper mot

No items found.

Informasjon

Massasje er en terapeutisk praksis som involverer manuell manipulasjon av muskler og vev for å fremme avslapning, velvære og helse. En massasjeterapeut bruker ulike teknikker, for å påvirke musklene og bindevevet. Dette øker blodsirkulasjonen, reduserer muskelspenninger og kan bidra til å lindre smerte. Massasje kan tilpasses for å møte individuelle behov, enten det er for avslapning, stressreduksjon eller behandling av spesifikke muskelproblemer. Det er viktig å kommunisere preferanser og eventuelle helseproblemer med massøren for å sikre en trygg og effektiv opplevelse.

Utvidet informasjon

Massasjen kan tilpasses individuelt, med variasjoner i trykk, tempo og fokusområder for å imøtekomme de spesifikke behovene til hver enkelt.

Enten målet er avslapping, smertelindring eller generell helseforbedring, tilbyr massasje en holistisk tilnærming til velvære for både kropp og sinn.

Book time

Priser

Classic facial
50
 min
990
,-
Book time

Ansiktsrens med påfølgende hudanalyse, eksfolierende peeling I kombinasjon med damp, fuktgivende ansiktsmaske med komplementerende hånd eller skuldermassasje og avsluttet med fuktgivende finish.

Facial Cleanse
30
 min
650
,-
Book time

Ansiktsrens
Komplett ansikt-, hals- og decollete rens med påfølgende ansikt-, nakke- og skuldermassasje avsluttet med fuktgivende finish.

Full package
80
 min
1550
,-
Book time

Starter med ryggmassasje etterfulgt av ansiktsrens med påfølgende hunanalyse, eksfolierende peeling I kombinasjon med damp, fuktgivende ansiktsmaske, komplett ansikt-, nakke- og skuldermassasje, avsluttet med fuktgivende finish.

Comfort massage
40
 min
850
,-
Book time

Starter med ryggmassasje etterfulgt av en ansiktsrens og deretter ansikt-, nakke- og decolletemassasje og avslutter med fuktgivende finish.

Relaxation massage
50
 min
1000
,-
Book time

Starter med ryggmassasje etterfulgt av en ansiktsrens og deretter ansikt-, nakke- og decolletemassasje, kombinert med en fuktgivende ansiktamaske og en fuktgivende finish.

Just massage
30
 min
650
,-
Book time

Komplett ryggmassasje inkludert skuldre, nakke og hode.

Book gratis konsultasjon i dag!

Booking

Ikon pil høyre

Spørsmål og svar

No items found.

Hjelper mot

No items found.
Hva sier kundene?

"Utrolig god service, følger deg direkte opp med en gang fantastiske resultater. Anbefales!"

Karina Flikka

StjerneikonStjerneikonStjerneikonStjerneikonStjerneikon

"Kjempe service og faglig flink, snill hjelpsom, du er i beste hender der!"

Sarita Baldvinsson

StjerneikonStjerneikonStjerneikonStjerneikonStjerneikon
Alle anmeldelser