Les mer

Pil ned lys

Vi bringer frem din naturlige skjønnhet.

En helsearbeider i hvit frakk og blå hansker bruker en ultralydenhet på en pasients ben på et medisinsk kontor, med grønne planter delvis synlige i forgrunnen.En robotmedisinsk enhet, merket «fotona-lasere», utstyrt med sensorer og en digital skjerm, står ved siden av annet klinisk utstyr i moderne helsevesen.En kvinnelig lege i laboratoriefrakk smiler til en kvinnelig pasient mens han sitter ved et skrivebord med en datamaskin og papirarbeid på et legekontor.
Sandnes Hudklinikk ikon mørk

Om oss

Sandnes hud og laserklinikk

Sandnes Hudklinikk ligger sentralt på Forus mellom Stavanger og Sandnes. Klinikken drives av laserspesialist
Dr. Romina Zadehkabir.

Fire kvinner står på et kontor med sertifikater på veggen. tre bruker hvite laboratoriekåper og en er i forretningsantrekk. de poserer alle selvsikkert og ser på kameraet.
1

Lokasjon

Sandnes Hudklinikk er en spesialistklinikk som ligger sentralt på Forus mellom Stavanger og Sandnes.

2

Innehaver

Klinikken drives av Romina (cand.pharm/PharmD) som er spesialist innen laserbehandlinger.

3

Lang erfaring

Med mange års dedikert erfaring innen hudhelse, kombinerer vi dyp fagkunnskap med avanserte behandlinger. Vårt team av erfarne spesialister forplikter seg til å levere skreddersydde behandlinger, støttet av den nyeste forskningen og beste praksiser i feltet. Vi er stolte av å tilby vår ekspertise for å fremme optimal hudhelse og velvære for våre pasienter.

4

Internasjonalt anerkjent

Vår klinikk er kjent for sine innovative og effektive behandlingsresultater innen hudhelse, noe som har vunnet oss internasjonal anerkjennelse.

5

Samarbeidspartnere

Vi har også et godt samarbeid med Klinikk Spero, Centrum vaksiner
og Dr. Dropin.