Les mer

Nedoverpil ikon knapp

Dyp ansiktrens

Ansiktsrens er en behandling som fokuserer på hudens helse og dyprens. Den inkluderer vanligvis hudanalyse, eksfoliering, damping, utklemming av urenheter, massasje og påføring av hudpleieprodukter individuelt tilpasset. Behandlingen bidrar til å fjerne døde hudceller, åpner porene og fjerner eventuelle urenheter. Massasjen forbedrer blodsirkulasjonen og gir avslapning. Behandlingen kan tilpasses for å møte spesifikke hudproblemer som akne.

Sosial nedetid

Ingen

Smerte

Ingen

Resultat

1-6 dager

Kontraindikasjoner

Aktiv herpesutbrudd

,

Aktiv hudinfeksjon

,

Klokkeikon

Tilbake til arbeid

Ingen

Ikon med hender som holder et hjerte

Smerte

Ingen

Ikon

Resultat

1-6 dager

Varseltrekant ikon

Kontraindikasjoner

Aktiv herpesutbrudd

,

Aktiv hudinfeksjon

,

Informasjon

Dyp ansiktsrens er en omfattende ansiktsbehandling designet for å forbedre hudens helse og utseende. Denne behandlingen starter med en grundig rensing for å fjerne urenheter og makeup, etterfulgt av en detaljert hudanalyse for å forstå dine unike hudbehov.

Eksfolieringsprosessen fjerner døde hudceller, fremmer cellefornyelse og gir huden en frisk glød. Damping er en viktig del av behandlingen; den åpner porene og forbereder huden for utklemming av urenheter og blackheads, sikrer en grundig rensing av porene.

Massasje er et sentralt element som ikke bare forbedrer blodsirkulasjonen, men også bidrar til avslapning og stressreduksjon. Til slutt blir spesialtilpassede hudpleieprodukter påført for å nære og beskytte huden.

Denne behandlingen kan skreddersys for å adressere spesifikke hudutfordringer som akne eller tegn på aldring, og gir en dyp og foryngende hudpleieopplevelse som etterlater huden renere, klarere og mer strålende.

Utvidet informasjon

Hyppigheten av denne behandlingen avhenger av flere faktorer, inkludert hudtype, alder, og spesifikke hudutfordringer. Generelt anbefales det å gjennomgå en dyp ansiktsrens hver 4-6 uke for å opprettholde en sunn og strålende hud.

For de med fet hud eller hud som er utsatt for akne, kan hyppigere behandlinger være nødvendig for å håndtere overskudd av talg og urenheter. På den annen side, kan de med tørr eller sensitiv hud dra nytte av sjeldnere behandlinger for å unngå overstimulering.

Det er viktig å huske at dyp ansiktsrens ikke bare er for de som har spesifikke hudproblemer; det er en fordel for alle hudtyper. Regelmessig profesjonell rens bidrar til å opprettholde hudens helse og forebygger hudproblemer, samtidig som det gir en mulighet til å slappe av og forynge både kropp og sinn.

Book time

Priser

Classic facial
50
 min
990
,-
Book time

Ansiktsrens med påfølgende hudanalyse, eksfolierende peeling I kombinasjon med damp, fuktgivende ansiktsmaske med komplementerende hånd eller skuldermassasje og avsluttet med fuktgivende finish.

Facial Cleanse
30
 min
650
,-
Book time

Ansiktsrens
Komplett ansikt-, hals- og decollete rens med påfølgende ansikt-, nakke- og skuldermassasje avsluttet med fuktgivende finish.

Basic facial
35
 min
695
,-
Book time

Grunnleggende ansiktsbehandling
Ansiktsrens med påfølgende hudanalyse, eksfolierende peeling I kombinasjon med damp og avsluttet med fuktgivende finish.

Full package
80
 min
1550
,-
Book time

Starter med ryggmassasje etterfulgt av ansiktsrens med påfølgende hunanalyse, eksfolierende peeling I kombinasjon med damp, fuktgivende ansiktsmaske, komplett ansikt-, nakke- og skuldermassasje, avsluttet med fuktgivende finish.

Book gratis konsultasjon i dag!

Booking

Ikon pil høyre

Spørsmål og svar

No items found.
Hva sier kundene?

"Utrolig god service, følger deg direkte opp med en gang fantastiske resultater. Anbefales!"

Karina Flikka

StjerneikonStjerneikonStjerneikonStjerneikonStjerneikon

"Kjempe service og faglig flink, snill hjelpsom, du er i beste hender der!"

Sarita Baldvinsson

StjerneikonStjerneikonStjerneikonStjerneikonStjerneikon
Alle anmeldelser