Ansatte

Dr. Romina Zadehkabir

Som innehaver og leder av klinikken, bringer jeg over 20 års erfaring som farmasøyt og en doktorgrad i farmasi til vår praksis. Min utdannelse, inkludert spesialisering i hud- og kosmetiske behandlinger fra England, har formet mitt fokus på å tilby innovative og effektive behandlinger.

Jeg har spesialisert meg i avanserte laserbehandlinger, et felt jeg har utforsket under mentorship av anerkjente eksperter som Dr. Kingsley Mariadasan og Professor Dr. Leonardo Marini. Min lidenskap for kontinuerlig læring har ført meg til prestisjetunge konferanser og seminarer over hele verden, blant annet ved Harvard University, IMCAS, og AMWC.


Som sertifisert laserspesialist ved Fotona Laser & Health Academy og ITEC, er jeg forpliktet til å tilby den høyeste standarden av omsorg og behandlinger til våre pasienter.

Mitt engasjement for faglig utvikling har resultert i at mine resultater med pasienter har blitt anerkjent og publisert internasjonalt.


Som dedikert laserspesialist, står hudhelse, helhetsperspektivet og oppnåelse av naturlige resultater i sentrum av mitt arbeid. Min filosofi er bygget på en grunnleggende forståelse av hver hud er unik, og krever en tilpasset tilnærming for optimal pleie og behandling.

Hver behandling er en mulighet for meg til å kombinere min lidenskap for hudhelse med det nyeste innen laserteknology, og jeg er stolt å kunne tilby mine pasienter veien til sunnere, mer strålende hud.

Anmeldelse

"Romina har gitt meg flere råd angående huden min og min PCOS diagnose enn noen lege har gjort. Takket henne har jeg undersøkt videre denne diagnosen og fått den bekreftet. Nå får jeg hjelp fra både henne med laserbehandling og fra legene ved hudavdeling med akne og andre symptomer som medfører PCOS. Alle råd som jeg har fått fra Romina fram til dagen i dag har gjort at jeg føler bedre og tryggere i min egen hud Her snakker me om virkelige eksperter innenfor deres felt! Anbefales sterkt!"

Mariana Sevillano Vetancourt

StjerneikonStjerneikonStjerneikonStjerneikonStjerneikon

"Jeg kan på det varmeste anbefale denne klinikken! Jeg hadde laserbehandling hos Romina. Følte meg godt ivaretatt. Fikk svar på alle spørsmål som jeg lurte på og god veiledning. Veldig glad for at jeg oppsøkte denne klinikken og kommer garantert igjen."

Eline Kristoffersen

StjerneikonStjerneikonStjerneikonStjerneikonStjerneikon

"Det er ikke første gang jeg besøker Sandnes Hudklinikk og absolutt ikke siste. Veldig kvalifisert og hyggelig personale jobber der. Jeg anbefaler denne klinikken på det sterkeste. Romina er engasjert og faglig sterk, hun fortalte meg alt om prosedyren, svarte på alle spørsmålene mine, jeg var helt fornøyd! Laserbehandling er veldig effektivt."

Olga Dovzhenko

StjerneikonStjerneikonStjerneikonStjerneikonStjerneikon