Ansatte

Dr. Shiva Amiri


Jeg er Dr. Shiva Amiri, utdannet ved Universitetet i Medisin i Odense, Danmark. Jeg er spesialist i allmennmedisin, godkjent i Norge, Danmark og Sverige. Jeg er ansvarlig lege for Sandnes hud og laserklinikk.

Jeg har omfattende erfaring fra arbeid på sykehus i flere spesialistavdelinger ved anerkjente institusjoner internasjonalt. Eksempler på dette inkluderer Oxford University Hospital, Dorset County Hospital, Bournemouth and Christchurch Hospitals i England, samt Lund universitetssykehus i Sverige og Odense universitetssykehus i Danmark, med mer.

Med over 17 års erfaring som dedikert allmennpraktiker har dette ledet til grunnleggelsen av Klinikk Spero, en klinikk innen private helsetjenester i Sandnes.

Mens mitt hovedfokus fortsatt er naturlig skjønnhet, tilbyr jeg også kosmetiske behandlinger som medisinske injeksjoner og håndtering av svetteproblemer. Jeg integrerer også tradisjonell og laserakupunktur for å fremme naturlig skjønnhet.

Vær trygg på min flerspråklige tilnærming, som gjør det mulig for deg å kommunisere problemfritt med meg på engelsk, svensk, norsk, dansk og persisk. Med spesiell interesse for dermatologi og gynekologi tilbyr jeg omfattende omsorg som en allsidig og medfølende helsepersonell.

Anmeldelse

"Veldig fornøyd med behandling, service og resultater. Alltid like hyggelig å komme innom!"

Emilie Helvig

StjerneikonStjerneikonStjerneikonStjerneikonStjerneikon
No items found.
No items found.